From the founder Altijd denken in mogelijkheden

Vanaf mijn 10e ben ik begonnen met beleggen in beursgenoteerde aandelen en opties op aandelen. Door mijn passie en opleiding kreeg ik de unieke kans om mijn carrière te starten als market maker in aandelen en aandelenopties op de beurs in Amsterdam.

Na verschillende functies binnen financiële instellingen werd ik verantwoordelijk voor de zaken met Vermogensbeheerders, Pensioenfondsen & Sovereign Wealth Funds binnen de Rabobank. In deze rol heb ik de toegevoegde waarde van Private Equity in een beleggingsportefeuille ervaren, maar ik zat continu met de vraag:

Waarom is het slechts voor 2% van de wereldbevolking, de rijkste mensen en financiële instellingen, mogelijk om rechtstreeks in Private Equity te investeren?

Dit is de reden waarom ik in 2021 Chartered Valuator (Register Valuator) werd, om te leren van de conflicten bij niet beursgenoteerde ondernemingen, en dit bedrijf startte om toegang te creëren tot Private Equity-investeringen en hun hoge en stabiele rendementen.

Duurt Jan van Dijk

New Reach - over foto 2

Onze missie

Private Equity en hun rendementen toegankelijker en persoonlijker maken voor alle beleggers

Grote financiële instellingen, vermogensbeheerders en pensioenfondsen hebben toegang tot Private Equity-beleggingen en hun aantrekkelijke rendementen. Ze investeren grote bedragen van hun beleggingsportefeuilles in Private Equity.

Via een fund-of-fund-beleggingsfonds geven wij u en uw kapitaal toegang tot deze aantrekkelijke rendementen.

  • Toegang tot investeren in de best presterende Private Equity-fondsen met een lang trackrecord
  • Diversificatie en risicobeperking door te beleggen in 4-10 fondsen
  • Diversificatie in strategieën
  • Diversificatie in sectoren
  • Geografische diversificatie

Team Fund Administration & KYC

Tobias Bijman
CDD-analist

Dion Kruijt
Fondsbeheerder

Partners

New Reach Investments Bringing Private Equity Within Reach